ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αποστολές εντός Ελλάδος

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς στην Ελλάδα πραγματοποιούνται χωρίς επιβάρυνση εξόδων αποστολής για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 30€.
Η χρέωση για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 30€ είναι 2,90€ ανά αποστολή για το νομό Αττικής ή 3,90€ ανά αποστολή για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Το κύριο μέλημα του ηλετρονικού καταστήματος Constantinos Accessories είναι η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρία μας την επόμενη μέρα από την καταχώρησή τους εφόσον δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος ή κάποια άλλη σπάνια αιτία καθυστέρησης.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών μας εξαρτάται από την εταιρία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή τους.

Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα μέσω τηλεφώνου ή email από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

ΕΞΛΙΞΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Επιλέξτε τον τρόπο που ολοκληρώσατε την παραγγελία σας. Στη συνέχεια συμπληρώστε τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας στην παρακάτω φόρμα για να ενημερωθείτε για την εξέλιξή της.

Φόρμα Πορείας Παραγγελίας


[recaptcha]

ΑΛΛΑΓΕΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ CONSTANTINOSACCESSORIES.GR

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου, αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων), θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί.

ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μόλις ελεγχθεί το αίτημά σας από το προσωπικό μας, θα λάβετε ειδοποίηση για την έγκριση της επιστροφής και οδηγίες για τον τρόπο και τη διεύθυνση αποστολής.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία, διαφορετικά η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή. Αν για οποιοδήποτε λόγο η εξωτερική συσκευασία ή εσωτερική προστασια του προϊόντος έχει χαθεί, θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη συσκευασία επιλογής σας, έτσι ώστε να προστατεύονται επαρκώς τα προϊόντα κατα τη μεταφορά τους.</p >

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα λάβετε και πάλι ενημέρωση για την τελική έκβαση του αιτήματος.

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, καθώς και για λόγους οργάνωσης και αξιοπιστίας, θα σας συνιστούσαμε να χρησιμοποιείτε πάντα την παραπάνω φόρμα Αιτήματος Επιστροφής που σας προσφέρει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να μην επιλέγετε αίτηση αλλαγής/επιστροφής τηλεφωνικά ή μέσω email.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε – και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος.
Το προϊόν της αλλαγής θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το αρχικό προϊόν.

Αλλαγές Μαγιό / Γυαλιών Ηλίου

Αν κάνετε αλλαγή προϊόντων που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη, ενώ για κάθε αλλαγή μετά την πρώτη η επιβάρυνση ανέρχεται σε 4,50€ ανά προϊόν + 1,50€ ανά αλλαγή και χρεώνεται στην παραγγελια αντικατάστασης.

Αλλαγή προϊόντων άλλης κατηγορίας

Αν κάνετε αλλαγή προϊόντων που ανήκουν σε οποιαδήποτε κατηγορία εκτός των γυαλιών ηλίου και των μαγιο, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται με συνολική επιβάρυνση 4€, ενώ για κάθε αλλαγή μετά την πρώτη η επιβάρυνση ανέρχεται σε 4,50€ ανά προϊόν + 1,50€ ανά αλλαγή και χρεώνεται στην παραγγελια αντικατάστασης.

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Εάν το πρoϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, θα πρέπει καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής εντός 5 ημερών από την παραλαβή και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος.

Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάσει λειτουργικό πρόβλημα σε διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του με νέο, χωρίς καμία επιβάρυνσή για τον πελάτη. Μόλις εντοπιστεί δυσλειτουργία, θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής, έτσι ώστε να λάβετε οδηγίες για τη διαδικασία αντικατάστασης ή αποζημίωσης. Εαν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην αντικατάσταση από κάποιο άλλο, ισάξιο προϊόν της επιλογής σας, ή την επιστροφή της αξίας του σε χρήματα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ / ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε προϊόν που αγοράσατε και δεν σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με άλλο, έχετε το δικαίωμα ζητήσετε επιστροφή χρημάτων καταχωρώντας Αίτημα Επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, θα γίνει επιστροφή χρημάτων του συνολικού ποσού που πληρώσατε (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών εξόδων, αν υπάρχουν). Εάν η πληρωμή έχει γίνει με τη μέθοδο της αντικαταβολής, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει μέσω εμβάσματος σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, εντός 15 ημερών παραλαβής του επιστροφόμενου προϊόντος από εμάς.

Στις περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής του προϊόντος, καθώς η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με δικά σας έξοδα. Αν επιλέξετε να επιστρέψετε το προϊόν με τη εταιρία courier που θα σας υποδείξουμε και χρέωση παραλήπτη, θα σας αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής χρημάτων 6,00€, για την κάλυψη του κόστους μεταφοράς.

Επίσης, σε περίπτωση που πριν τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων έχει προηγηθεί δωρεάν αλλαγή στο συγκεκριμένο προϊόν, θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση ποσού 6,00€ για την κάλυψη των μεταφορικών εξόδων της αλλαγής, η οποία θα γίνει με παρακράτηση του ποσού από το ποσό της επιστροφής χρημάτων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο (Αστική Χρέωση): 2102322646
Τηλέφωνο (Cosmote What’s Up): 6972672701
Email: [email protected]

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να υποβάλετε μια αίτηση επιστροφής. Πληροφοριες σχετικά με τις Αλλαγές και τις επιστροφές μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Φόρμα Αίτησης ΕπιστροφήςΑλλαγή ΠροϊόντωνΕπιστροφή Χρήματων


Καλέστε μεΣτείλτε μου e-mail